//
 
 
 
 

  CO2-neutraal en Coronavrij: De Digitale Vliegvisser nummer 12Corona of geen corona: De Digitale Vliegvisser gaat gewoon door. Om het mooiste vliegvissen te beleven heb je geen mondkapje nodig. Want in deze uitgave nemen we je mee naar een klein beekje in Duitsland, naar zeven mooie vliegvisstekken in Slovenië en naar een tropisch vliegvisparadijs in de Seychellen. Maar dichterbij huis is ook veel moois te beleven, lees het verhaal over het Goud van de Grensmaas.
 
Gratis voor iedereen
De Digitale Vliegvisser is een uitgave van de VNV, maar je hoeft geen lid te zijn van de VNV om dit blad te kunnen lezen. Iedereen kan het blad downloaden als pdf of direct online bekijken. Dus stuur de link door naar je vrienden en laat ze meegenieten van de schoonheid van het vliegvissen.
 
Klik op nevenstaand beeld of klik dan hier om de twaalfde uitgave van De Digitale Vliegvisser online te bekijken. Wil je De Digitale Vliegvisser op een voor jou passend moment lezen dan kun je het blad klik dan hier en het bewaren op je harde schijf. Je hoeft dan niet online te zijn om de pdf te kunnen lezen.
Heb je een eerdere uitgave gemist? We hebben ze alle 12 hier voor je op een rijtje staan.

NEEM EEN GRATIS ABONNEMENT!

De Digitale Vliegvisser verschijnt meerdere keren per jaar. Wil je er geen missen, neem dan een gratis abonnement. Je ontvangt dan een mailtje wanneer er weer een nieuwe uitgave verschijnt. Zo blijf je altijd op de hoogte. Wil je van deze dienst gebruik maken, vul dan onderstaande bon in:

Ja, breng mij meteen op de hoogte wanneer er weer een nieuwe uitgave van De Digitale Vliegvisser verschijnt.
 
Naam*:

Adres:

Postcode:

Plaats:

Email*:

Ik ben lid van de VNV, mijn lidnummer is
(Je lidnummer staat op je VNV-pas)
 
De invulvelden met een * zijn verplicht.
  NB. De code die je in het plaatje ziet exact overtypen in het naastgelegen invoerveld.