//
 
 
 
 

  DE DIGITALE VLIEGVISSER 08Als we de weerberichten mogen geloven dan houdt de zomer in september nog een paar weken aan. Dus voldoende mogelijkheden om nog even er op uit te gaan. Achter de karper aan bijvoorbeeld. Of een dagje langs de Nederlandse beken die nu weer een normale waterstand hebben.

Maar mocht je daar geen tijd voor hebben dan is deze uitgave van De Digitale Vliegvisser een uitkomst. Eddy te Mebel laat je zien hoe hij op karper vist. En Hyppo Wanders neemt je mee naar een van de Twentse beken. Voor wie graag even weg wil dromen over buitenlandse bestemmingen hebben we twee beeldverhalen in petto. Rudy van Duijnhoven vertelt over zijn zoektocht naar zeeforel langs de Ierse kust. En Rasmus Ovesen zoekt de confrontatie op met Giant Trevallies rond het atol Astove. Sensatie gegarandeerd!

Gratis voor iedereen
Het aardige is dat het blad niet alleen beschikbaar is voor VNV-leden. Iedere vliegvisser kan het blad downloaden als pdf of direct online bekijken. Dus stuur de link door naar je vismaatjes en laat ze meegenieten van de schoonheid van het vliegvissen.


Klik op nevenstaand beeld of deze link om de zesde uitgave van De Digitale Vliegvisser online te bekijken.

Wil je De Digitale Vliegvisser op een voor jou passend moment lezen dan kun je het blad downloaden door op deze link te klikken. Je hoeft dan niet online te zijn om de pdf te kunnen lezen.

Eerdere uitgaven van De Digitale Vliegvisser kun je hier downloaden.
GRATIS ABONNEMENT

Zoals gezegd verschijnt De Digitale Vliegvisser meerdere keren per jaar. Je kunt hem dan altijd op deze pagina downloaden. Je kan ook een abonnement afsluiten zodat je een mailtje ontvangt wanneer er weer een nieuwe uitgave verschijnt. Zo blijf je altijd op de hoogte. Zo'n abonnement is natuurlijk gratis. Wil je van deze dienst gebruik maken, vul dan onderstaande bon in:

Ja, breng mij meteen op de hoogte wanneer er weer een nieuwe uitgave van De Digitale Vliegvisser verschijnt.
 
Naam*:

Adres:

Postcode:

Plaats:

Email*:

Ik ben lid van de VNV, mijn lidnummer is
(Je lidnummer staat op je VNV-pas)
 
De invulvelden met een * zijn verplicht.