//
 
 
 
 

  LANG VERWACHT, NIET GEDACHT, MAAR TOCH NOG GEKOMEN!Het heeft even geduurd maar hij is er nu: De Digitale Vliegvisser 11. Dit keer met een bredere beeldweergave zodat we nog beter kunnen laten zien hoe mooi vliegvissen is. Pieter Beelen neemt je al vliegvissend mee de stad in om daar met de vliegenhengel op karper te vissen. En we laten je in vogelvlucht zien hoe het ons en anderen in 2019 op het Oostvoornse meer is vergaan. Rudy van Duijnhoven doet verslag van de internationale vakbeurs IFTD. Weleens aan vliegvissen in de tropen gedacht? Lees dan de reportage over veelzijdig Costa Rica.
 
Gratis voor iedereen
De Digitale Vliegvisser is niet alleen beschikbaar voor VNV-leden. Iedere vliegvisser kan het blad downloaden als pdf of direct online bekijken. Dus stuur de link door naar je vismaatjes en laat ze meegenieten van de schoonheid van het vliegvissen.

Klik op nevenstaand beeld of deze link om de elfde uitgave van De Digitale Vliegvisser online te bekijken. Wil je De Digitale Vliegvisser op een voor jou passend moment lezen dan kun je het blad downloaden door klik dan hier op deze link te klikken. Je hoeft dan niet online te zijn om de pdf te kunnen lezen.

Heb je een eerdere uitgave gemist? We hebben ze alle 11 hier voor je op een rijtje staan.NEEM EEN GRATIS ABONNEMENT!

De Digitale Vliegvisser verschijnt meerdere keren per jaar. Wil je er geen missen, neem dan een gratis abonnement. Je ontvangt dan een mailtje wanneer er weer een nieuwe uitgave verschijnt. Zo blijf je altijd op de hoogte. Wil je van deze dienst gebruik maken, vul dan onderstaande bon in:

Ja, breng mij meteen op de hoogte wanneer er weer een nieuwe uitgave van De Digitale Vliegvisser verschijnt.
 
Naam*:

Adres:

Postcode:

Plaats:

Email*:

Ik ben lid van de VNV, mijn lidnummer is
(Je lidnummer staat op je VNV-pas)
 
De invulvelden met een * zijn verplicht.