//
 
 
 
 

  DAAR IS HIJ DAN: DE DIGITALE VLIEGVISSER NUMMER 10Alleen voor VNV-leden: kortingsactie bij Traditional Hengelsport!
 
Nummer 10 van het enige digitale sportvisblad in het Nederlandse taalgebied staat weer bol met vier mooie vliegvisreportages. Dominic De bruyn en Steven Dierickx laten zien hoe enerverend hun Groenlandtrip was. Dichterbij vist Hyppo Wanders deze winter in haven en stad. Sjoerd Siemensma laat zien hoe kleurrijk Sockeye zalm kan zijn. En André Miegies geeft alvast een voorproefje op de zomerse baars. Kortom, er is weer veel te genieten. Delen met je vismaatjes mag, De Digitale Vliegvisser is immers gratis voor iedereen.
 
VNV-leden hebben een streepje voor!
Ben je VNV-lid en sta je op het punt nieuwe vliegvisspulletjes aan te schaffen? Dan heb je mazzel. Want Traditional Hengelsport geeft je 15% korting bij je volgende aankoop. Klik op de kortingslink in de advertentie op pagina 4 van deze Digitale Vliegvisser en pak die korting.
 
Gratis voor iedereen
De Digitale Vliegvisser is niet alleen beschikbaar voor VNV-leden. Iedere vliegvisser kan het blad downloaden als pdf of direct online bekijken. Dus stuur de link door naar je vismaatjes en laat ze meegenieten van de schoonheid van het vliegvissen.

Klik op nevenstaand beeld of deze link om de tiende uitgave van De Digitale Vliegvisser online te bekijken.

Wil je De Digitale Vliegvisser op een voor jou passend moment lezen dan kun je het blad downloaden door klik dan hier op deze link te klikken. Je hoeft dan niet online te zijn om de pdf te kunnen lezen.

Heb je een eerdere uitgave gemist? We hebben ze alle 10 hier voor je op een rijtje staan.NEEM EEN GRATIS ABONNEMENT!

De Digitale Vliegvisser verschijnt meerdere keren per jaar. Wil je er geen missen, neem dan een gratis abonnement. Je ontvangt dan een mailtje wanneer er weer een nieuwe uitgave verschijnt. Zo blijf je altijd op de hoogte. Wil je van deze dienst gebruik maken, vul dan onderstaande bon in:

Ja, breng mij meteen op de hoogte wanneer er weer een nieuwe uitgave van De Digitale Vliegvisser verschijnt.
 
Naam*:

Adres:

Postcode:

Plaats:

Email*:

Ik ben lid van de VNV, mijn lidnummer is
(Je lidnummer staat op je VNV-pas)
 
De invulvelden met een * zijn verplicht.