//
 
 
 
 

  DE DIGITALE VLIEGVISSER 09Na een uit de hand gelopen zomer trekt de herfst zich ver het jaar in. De ouderwetse winter met ijs en sneeuw laat nog even op zich wachten. Gelukkig maar, want vliegvissen in de herfst kan onverwachte resultaten opleveren.

In aflevering 9 van De Digitale Vliegvisser gaan we twee keer de polder in. Bart Koper laat Ed Stoop zien hoe je snoek en snoekbaars aan de vlieg kunt vangen. Sander Boer illustreert het geheel met zijn fraaie fotografie. Wie meer gesteld is op zonnige oorden kan zich opwarmen aan het verhaal van André de Wit. Hij vertrekt op de bonnefooi naar Mexico, met verrassende resultaten. Jan Kamman toont ons hoe fraai het vliegvissen in de Sava is. En wie op wintervoorn wil vissen hoeft niet perse naar de jachthavens maar kan ook goed uit de voeten in de polder. Lees het verslag van Hyppo Wanders.

Gratis voor iedereen
De Digitale Vliegvisser is niet alleen beschikbaar voor VNV-leden. Iedere vliegvisser kan het blad downloaden als pdf of direct online bekijken. Dus stuur de link door naar je vismaatjes en laat ze meegenieten van de schoonheid van het vliegvissen.


Klik op nevenstaand beeld of deze link om de negende uitgave van De Digitale Vliegvisser online te bekijken.

Wil je De Digitale Vliegvisser op een voor jou passend moment lezen dan kun je het blad downloaden door op deze link te klikken. Je hoeft dan niet online te zijn om de pdf te kunnen lezen.

Eerdere uitgaven van De Digitale Vliegvisser kun je hier downloaden.
GRATIS ABONNEMENT

Zoals gezegd verschijnt De Digitale Vliegvisser meerdere keren per jaar. Je kunt hem dan altijd op deze pagina downloaden. Je kan ook een abonnement afsluiten zodat je een mailtje ontvangt wanneer er weer een nieuwe uitgave verschijnt. Zo blijf je altijd op de hoogte. Zo'n abonnement is natuurlijk gratis. Wil je van deze dienst gebruik maken, vul dan onderstaande bon in:

Ja, breng mij meteen op de hoogte wanneer er weer een nieuwe uitgave van De Digitale Vliegvisser verschijnt.
 
Naam*:

Adres:

Postcode:

Plaats:

Email*:

Ik ben lid van de VNV, mijn lidnummer is
(Je lidnummer staat op je VNV-pas)
 
De invulvelden met een * zijn verplicht.